Gratis levering naar Nederland, Duitsland én België, bij bestellingen vanaf €40.

Verzendwijze

Wij verzenden alle bestellingen samen met onze partner Sendcloud, voornamelijk via DPD.

Alle bestellingen worden na ontvangst van betaling normaal gesproken binnen 1-3 werkdagen bezorgd, binnen Nederland en België. Verzendingen naar andere landen kunnen iets langer duren. Dit is afhankelijk van de levertijden per land. Via email word je van de status van je zending op de hoogte gehouden. Zodoende weet je precies wanneer je je bestelling kunt verwachten.

De email wordt meestal al eerder verstuurd dan dat je pakket op het sorteercentrum wordt ingescand. Het kan daarom zo zijn, dat je pakket wat later op de dag van verzending pas traceerbaar is.

Je bestelling online volgen

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Tarieven

Voor bestellingen tot €40 vragen wij een vergoeding van €3,95

Wij leveren alle bestellingen in Nederland, België en Duitsland gratis bij een bestelling vanaf €40. 
Voor overige landen geldt een korting van €7 op de verzendkosten, bij een bestelling vanaf €40.

Levertijd

Alle bestellingen worden na ontvangst van betaling normaal gesproken binnen 1-3 werkdagen bezorgd.

Pickup point

Liever je bestelling ophalen bij een Pickup point bij jou in de buurt?

Dat kan! Momenteel kun je voor een levering binnen Nederland kiezen voor een DPD pickup point of een PostNL punt. Voor levering bij een afhaalpunt in België of Duitsland, kun je kiezen voor een DPD pickup point. Mocht je je bestelling liever anders geleverd zien? Laat het ons weten in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces of stuur ons een mailtje.

Specifieke dag of tijd kiezen? 

Je ontvangt een bericht zodra je pakketje op de post gaat. Wil je graag je bestelling op een specifieke dag, of bijvoorbeeld in de avond ontvangen? Geef dit dan even handmatig aan in het opmerkingenveld tijdens het bestellen.