Wij bieden je Gratis 30 dagen uitproberen! *

* Alleen de retour verzendkosten worden bij retourneren verrekend. Je mag het kussen dus gebruikt terug sturen.

Wij bieden je 30 dagen gratis uitproberen, dus als het boekweitkussen jou toch niet bevalt, mag je het kussen aan ons terug sturen. Wij verzoeken je dan om een emailtje te sturen, waarin je aangeeft dat het kussen terug gestuurd wordt met aanvullende informatie over om welk(e) product(en) het gaat. Voor het retourneren van de bestelling zijn alleen de retour verzendkosten voor jouw rekening.

Terugbetaling van geretourneerde producten 

Wij zullen het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na het melden van je retour crediteren, mits het product dan ook daadwerkelijk door ons is ontvangen, of zodra je kunt aantonen, dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wordt een deel van de bestelling teruggezonden? Dan worden de aanvankelijke verzendkosten van de bestelling niet terugbetaald. Wordt het hele pakket terug gestuurd? Dan wordt het hele bedrag van alle producten inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening.

Een gedeelte terugsturen

Was de verzending gratis (bij bestellingen vanaf €60,-) én stuur je alleen een gedeelte van je bestelling terug? Dan worden de kosten voor de aanvankelijke verzending verrekend met het aankoopbedrag.
PUUR.SHOP gebruikt voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij als consument hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Twijfel je nog?

Twijfel je toch nog of je een boekweitkussen wilt kopen of niet? Neem dan even contact met ons op, en we geven je graag advies op maat!

Je bestelling of een gedeelte daarvan retour sturen, kan naar:

PUUR.SHOP
Groenstraat 20
5715BD Lierop
Nederland

Vermeld om welk ordernummer het gaat, dan kunnen wij je retour in behandeling nemen.