retourneren

Wij bieden je 30 dagen gratis uitproberen, dus als het boekweitkussen jou toch niet bevalt, mag je het kussen aan ons terug sturen. Wij verzoeken je dan om een emailtje te sturen, waarin je aangeeft dat het kussen terug gestuurd wordt met aanvullende informatie over om welk(e) product(en) het gaat. Voor het retourneren van de bestelling zijn alleen de retour verzendkosten voor jouw rekening.

Terugzenden kan gemakkelijk via ons retourportaal.

We hebben een handig retourportaal binnen onze webwinkel, waarmee je gemakkelijk een retourlabel kunt maken. Voor €5,95 kun je via dit portaal je pakketje verzendklaar maken. Dit kan vanuit Nederland, België en Duitsland! We verrekenen dan het aan jou terug te betalen bedrag met de retourzendingskosten.

– Is je bestelling via PUUR.SHOP verzonden? Kies dan voor het ‘nieuwe retourportaal’.
– Is je bestelling via boekweitkussen.nl verzonden? Kies dan voor het ‘oude retourportaal’.

In de verzendmail van jouw bestelling kun je het antwoord hierop vinden.

Terugbetaling van geretourneerde producten

Wij zullen het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na het melden van je retour crediteren, mits het product dan ook daadwerkelijk door ons is ontvangen, of zodra je kunt aantonen, dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wordt een deel van de bestelling teruggezonden? Dan worden de aanvankelijke verzendkosten van de bestelling niet terugbetaald. Wordt het hele pakket terug gestuurd? Dan wordt het hele bedrag van alle producten inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening.

Was de verzending gratis (bij bestellingen vanaf €60,-) en stuur je alleen een gedeelte van je bestelling terug? Dan worden de kosten voor de aanvankelijke verzending verrekend met het aankoopbedrag.
Boekweitkussen.nl gebruikt voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij als consument hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Twijfel je toch nog of je een boekweitkussen wilt kopen of niet? Neem dan even contact met ons op, en we geven je graag advies op maat!

Je bestelling of een gedeelte daarvan retour sturen, kan naar:
boekweitkussen.nl
Groenstraat 20
5715BD Lierop
Nederland