Menu

Privacyverklaring PUUR - boekweitkussen.nl
boekweitkussen.nl is een onderdeel van PUUR.



Je privacy is voor PUUR van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen, als je gebruik maakt van onze dienstverlening. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.



Laatste aanpassing: 24 mei 2018

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, eventueel bedrijfsnaam, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege de overeenkomst die je met ons bent aangegaan, door een aankoop te doen in onze webwinkel. Wij bewaren deze informatie tot één jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden

Wij geven je persoonsgegevens aan andere bedrijven of instanties als dat nodig is voor onze dienst of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. De partijen die wij nodig hebben voor het afhandelen van de bestellingen en het verwerken van onze administratie zijn:

  • ons webshop platform mijnwebwinkel.nl van MyOnlineStore B.V.
  • onze betalingsprovider Mollie B.V
  • Afterpay voor de functie achteraf betalen
  • ons postbedrijf MyParcel, een dochteronderneming van PostNL voor het verzenden van je bestelling.
  • Daarnaast verwerken wij je bestelling in onze administratie via het online boekhoudprogramma Acumulus, dat voor een correcte boekhouding je gegevens via een veilige verbinding verwerkt en beheert.

Met al onze partners hebben wij verwerkersovereenkomsten gesloten, om mede de veiligheid van je gegevens te kunnen garanderen.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien aan onze klanten. Wij hebben hier een legitiem belang bij en bewaren deze informatie voor maximaal één jaar. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren en gebruiken surfgedrag om de statistieken te bepalen alleen anoniem.

Contact opnemen en onze nieuwsbrief

Indien je contact met ons opneemt, bijvoorbeeld per e-mail, of via ons contactformulier, dan verwerken wij de door jou verstrekte gegevens uitsluitend met het doel om jouw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en tot één jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie gemakkelijk erbij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om jou nog beter te kunnen helpen.

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief via het aanmeldformulier, dat in de footer staat van onze website. Wij sturen je dan hooguit eens per drie maanden een nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via een e-mail kun je dit eventueel ook doorgeven. Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat je het abonnement hebt opgezegd. Indien je je uitschrijft voor de nieuwsbrief zullen wij jouw e-mailadres verwijderen van de lijst van ontvangers.

Je account
Bij het plaatsen van een bestelling in onze webwinkel bestaat de mogelijkheid om een account te creëren, alvorens je afrekent. Dit kan gemakkelijk zijn bij vervolgbestellingen of om je bestellingen in te zien. Je geeft dan je e-mailadres op en optioneel een gebruikersnaam. Daarmee maken wij een account voor je aan, waarop je kunt inloggen met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft. Je kunt via je account informatie aanpassen. Ook kun je je account verwijderen wanneer je maar wilt.
Je mag ook zonder account als gast bij ons afrekenen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).



Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.
Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over onze cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.
Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer, zoals het bestelproces en de winkelwagen.
Meer informatie hierover kun je vinden in onze cookieverklaring.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Zo maken wij gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert. In nauwe samenwerking met de beheerder van onze systemen passen wij de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen ingrijpende wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt het recht om:

  • uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • toestemming die je hebt gegeven in te trekken;
  • bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar jij gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

PUUR - boekweitkussen.nl

Groenstraat 20
5715BD Lierop
 - Nederland


E-mail: info@boekweitkussen.nl

Telefoon: 040-2482272

 

Wil je onze privacyverklaring downloaden? Klik dan hier voor het downloaden van de laatste PDF-versie.

© 2011 - 2018 boekweitkussen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we de review site Kiyoh. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.